Veilig Internet bankieren

Algemeen:

Internetbankieren heeft vele voordelen boven het werken met papieren overschrijvingen. U kunt uw rekeningen flexibel beheren: overal, altijd, meteen. Onafhankelijk van openingstijden van de bank of van PostNL.
In deze workshop leert u in een rustig tempo de mogelijkheden van internetbankieren, en de praktische werking met oefenmateriaal.

Lesprogramma:

Het eerste dagdeel bereidt voor op het thuis oefenen met Internet bankieren van uw bank. Veiligheid is een belangrijk onderdeel van de workshop. Wij vertellen u waarop u moet letten om criminelen geen kans te geven om uw gegevens te bemachtigen. U leert alles over de voordelen, maar ook over de mogelijke gevaren van Internet bankieren. Na de workshop weet u precies waar u op moet letten.
Het tweede dagdeel bespreken we uw ervaring met internet bankieren en uw vragen.

Tijdens de les oefent u op de Windows laptops van Seniorweb. Daarnaast kunt u een bankieren App op uw eigen tablet (iPad of Android) of smartphone gebruiken.
Geschikt voor alle banken. Voor pc of iMac, Android- of iPad-tablets. 

Leslocatie: Johanneshove – Eemnesserweg 42, 1251 ND Laren

Veilig Internet bankieren - woensdagochtend 21 maart 2018 van 9.30u-11.30u woensdagochtend 21 maart 2018 van 9.30u-11.30u 6 open plaatsen 25.00
spinner
Workshop data: woensdagochtend 21 en 28 maart 2018 van 9:30u-11:30u.