Hier kunt u één afspraak maken voor een persoonlijke workshop van 2 uur. Deze  persoonlijke les vindt in principe plaats in ons leslokaal, de Hamdorffzaal in Johanneshove te Laren. Ons lokaal beschikt over WiFi, een beamer en is uitermate geschikt om 1 op 1 les te geven en te krijgen. In de persoonlijke workshop richt de docent zich zoveel mogelijk naar de wensen van de cursist. Een les duurt altijd 2 uur. U als cursist bepaalt het tempo en er is ruim tijd om te oefenen.  

Hieronder ziet u onze afspraken module waarmee we een afspraak gaan vastleggen. We leiden u stapsgewijs door deze module. Na het maken van de afspraak kunt u of direct afrekenen of het bedrag overboeken (U ontvangt een bevestigings- email). Het is NIET mogelijk de les contant te betalen op de afspraak.

Heeft u hulp nodig, bel dan even met 06-46175271 of vraag hulp bij de PC helpdesk in Laren (Brink 29, 1251 KT Laren – Op werkdagen van 10 – 12 uur. Kosten 3,00 euro).

Stap 1 Categorie  De categorie staat reeds ingesteld op de juiste persoonlijke les en u hoeft hier niets te wijzigen. Als u voorkeur heeft voor een bepaalde docent, kunt u een keuze maken onder de kop Docent.  Klik op volgende.

Stap 2 Datum/Tijd  U ziet een lijst van beschikbare tijdsblokken wanneer de afspraak zou kunnen plaatsvinden. Klik op een  tijdsblok van uw keuze.  De module gaat automatisch naar de volgende stap.

Stap 3  Vul uw naam, telefoonnummer en e-mailadres in. In het notities veld kun u eventuele opmerkingen kwijt. Klik op volgende

Stap 4 De gegevens van uw afspraak worden getoond. Klik nu op Afrekenen. Kies de manier waarop u wilt betalen: direct met iDeal of met een Directe Bankoverschrijving. Alle informatie over uw afspraak staat in de email, die u ontvangt.

De docent zal contact met u opnemen om de persoonlijke les zoveel mogelijk op uw wensen af te stemmen.

Laden...