Workshopprogramma najaar 2016klas-2

Vanaf 15 september kunt u weer bij SeniorWeb Laren-Blaricum terecht voor workshops en cursussen in het gebruik van Windows PC’s, Apple notebooks, iPad’s, iPhone’s en Tablets (Samsung, Acer, Sony, Asus, etc.). Er zijn workshops basiskennis, maar ook veel gebruikte en gewilde toepassingen worden behandeld: genealogie, fotobewerking, internet bankieren en videobewerking.

Aan het vergroten van basiskennis wordt ruimschoots aandacht besteed in workshops over Windows 10, iPad, iPhone en Tablet computers. Als senior kom je in deze tijd beter aan je trekken als je over digitale vaardigheden beschikt: foto’s en films bewerken en delen met anderen, uitjes en vakanties plannen via Internet, contact houden met vrienden en familie dichtbij en overzee via email, Skype en WhatsApp, informatie over liefhebberijen vinden op Internet. Laat je computer je ook werk uit handen nemen voor het bijhouden van b.v. een ledenadministratie en het verzenden van mailing.

Val niet in de digitale kloof en leer bij ons digitaal zelfredzaam te zijn! 

Aanmelden: u kunt zich op deze website aanmelden voor de workshop van uw keuze. Dat gaat als volgt: u klikt op het soort workshop dat u wilt volgen boven aan de pagina, b.v. Windows Workshops. Dan krijgt ….